Photobooth huren - Gifyyy.png

De photo booth kende je al, maar met de Gifyyy kun je op een totaal nieuwe manier lol hebben met je familie, vrienden en collega's. Het is onze nieuwste 'booth' waarmee je gasten hilarische filmpjes kunnen maken op je bruiloft, feest, beurs of event.

GIFs zijn korte, zichzelf herhalende filmpjes. Ze bestaan al een tijdje maar sinds het mogelijk is om ze te plaatsen op diverse social media kanalen zoals Facebook en Instagram, is de GIF weer helemaal terug. En met onze Gifyyy nu ook inzetbaar op jouw feest of zakelijk event!

Druk op 'Touch Me' en de Gifyyy maakt zes snelle foto's en plakt deze aan elkaar tot een kort grappig filmpje. Ben je tevreden met het resultaat? Laat de GIF dan versturen naar je telefoon via een sms. Vanaf daar kun je hem bekijken, naar jezelf mailen en/of delen op de diverse social media kanalen. 

Bij ieder event waar we staan wordt automatisch een online gallery gegenereerd waar alle gemaakte GIFs in geplaatst worden. De filmpjes blijven hier maar liefst één jaar te zien. Indien gewenst leveren we achteraf alle gemaakte GIFs ook nog een keer los aan via WeTransfer.

Slimme marketing mogelijkheden
Naast het feit dat het voor je gasten superleuk is om te gebruiken doordat er een vrolijke interactie ontstaat, heeft deze GIF booth nog enkele slimme branding & marketing opties. Zo kan er aan iedere GIF een overlay toegevoegd worden met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of een commerciële boodschap. Daarnaast zijn er ook diverse "data capture" opties; denk aan het verzamelen van e-mailadressen en telefoonnummers (met de optie om een bulk sms te versturen). Voel je vrij om contact op te nemen voor een uitgebreide uitleg hierover.

Voor speciale wensen en beschikbaarheid, bel 035-623 4325.

giFYYY           545,-

(450,41 ex. btw)
 

3,5 UUR EN ALTIJD INCLUSIEF:

 • MATERIALEN
  Onbeperkt aantal GIFs
  Je eigen ontwerp op de GIF
  • Onze eigen WiFi-verbinding

 • TRANSPORT & BEGELEIDING
  Reiskosten - 75km totaal
     (daarna € 0,30 per km)
  Op- en afbouwen
  Technische begeleiding van
     begin tot eind

 • AANDENKEN
  Online gallery met alle GIF's


EXTRA OPTIES:

 • COMPLEET DRAADLOOS              50,-
  De Gifyyy zonder bekabeling.
  (41,33 ex. btw)

 • DATA CAPTURING                        30,-
  Verzamelen van data en informatie
  van gebruikers. (24,80 ex. btw)

 • EXTRA UUR                                   80,-
  Langer dan 3,5 uur boeken?
  No problem. (66,12 ex. btw)

 • FOTOREPORTAGE                         225,-
  Sfeerreportage door professionele
  fotograaf. (185,95 ex. btw)

 • OP- AFBOUWEN 'UIT HET ZICHT'   160,-
  Eerder opbouwen, later afbouwen.
  (132,23 ex. btw)


BRANDING & DESIGN OPTIES:

 • OVERLAY OP DE GIFs                   Incl.
  De filmpjes personaliseren met eigen
  ontwerp/logo.

 • ACHTERGROND (BACKDROP)        135,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (111,57 ex. btw)

 TOELICHTING OPTIES:

 

DATA CAPTURING

Voor een zakelijke klant is het vergaren van data tegenwoordig van groot belang. Op deze manier kan er dan na een event nog een contactmoment zijn om de klantenbinding te optimaliseren. Met de Gifyyy heb je deze mogelijkheid en wel in de vorm van een 'bulk' sms en/of een mailing. Goud waard! Vraag ons naar de precieze werking.  


FOTOREPORTAGE

Sfeerreportage van je feest of event door een professionele fotograaf. Deze schiet een prachtige sfeerimpressie van je feest of event. Achteraf ontvang je de mooiste beelden op hoge resolutie afgewerkt via WeTransfer. Omdat we dit kunnen combineren met het aanwezig zijn van één van onze booths kunnen we dit voordelig als een extra aanbieden.

Photobooth huren - fotoreportage.png

BRANDING & DESIGN - OVERLAY OP DE GIFs

Een GIF is al leuk op zichzelf, maar hoe leuk is het als je deze toch nog iets persoonlijks mee kunt geven. De ruimte is beperkt maar het is zeker mogelijk je GIFs te personaliseren. Hetzij met een logo, hetzij met een tekstje of een thema. Samen bespreken we de mogelijkheden en leveren wij een voorbeeld van de GIF aan ter goedkeuring. Op de dag zelf zorgen wij er dan voor dat alle GIFs voorzien zijn van jullie lay-out. 


BRANDING & DESIGN - ACHTERGROND (BACKDROP)

Standaard is er geen vaste achtergrond bij de Gifyyy. We zoeken dan op de locatie naar de meest geschikte plek om de Gifyyy neer te zetten met een zo 'neutraal' mogelijke achtergrond. Maar als daar behoefte aan is kunnen wij in overleg uiteraard een gepersonaliseerde backdrop leveren. Deze wordt dan op maat gemaakt en zal tijdens het event als unieke achtergrond fungeren. Hieronder staan enkele voorbeelden. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden.

1466689194142.png


"WE HEBBEN EEN SUPERMIDDAG GEHAD
IEDEREEN VOND HET ZO GAAF!!"

MONIQUE - MATCH4U