Photobooth huren - Selfie-spiegel.png

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... onze Selfie Mirror is uniek in Nederland!
Deze magische Selfie Mirror is een must have voor je bruiloft, personeelsfeest, beurs of event. Hij ziet er niet alleen geweldig uit, hij komt ook nog eens tot leven als je hem aanraakt.   

Door middel van interactie met de animaties op de spiegel worden er één of meer foto's gemaakt en direct geprint. Je kan ook nog voor de optie kiezen om ze daarna met de wereld te delen via ons social media station.

Groot voordeel van de Selfie-spiegel is dat hij - net als bijvoorbeeld de Kiekjespaal -  niet veel ruimte inneemt en dat je met veel mensen tegelijk op de foto kunt. Van top tot teen en met de meest waanzinnige props natuurlijk!

Maximale exposure
Het is mogelijk om de twee zijpanelen en het achterpaneel van de spiegel te 'branden' met je eigen logo of ontwerp. De layout van de fotoprint kun je ook naar je hand zetten. Zo behaal je maximale exposure voor jouw merk of event. 

Voor speciale wensen en beschikbaarheid, bel 035-623 4325.

selfie-spiegel 625,-

(516,53 ex. btw)
 

3,5 UUR EN ALTIJD INCLUSIEF:

 • MATERIALEN
  Onbeperkt aantal fotoprints
     
  (0-3 per sessie)
  Keuze uit diverse fotoprint lay-outs
  Je eigen ontwerp op de fotoprint
  Koffer met props

 • TRANSPORT & BEGELEIDING
  Reiskosten - 75km totaal
     (daarna € 0,30 per km)
  Op- en afbouwen
  Technische begeleiding van
     begin tot eind

 • AANDENKEN
  Gepersonaliseerde DVD met
     alle foto's (Zakelijk via WeTransfer)
  Online gallery met alle foto's


EXTRA OPTIES:

 • SOCIAL MEDIA STATION               100,-
  Ter plekke je foto's delen via
  social media. (82,64 ex. btw)

 • EXTRA UUR                                    80,-
  Langer dan 3,5 uur boeken?
  No problem. (66,12 ex. btw)

 • FOTOREPORTAGE                         225,-
  Sfeerreportage door professionele
  fotograaf. (185,95 ex. btw)

 • OP- AFBOUWEN 'UIT HET ZICHT'   160,-
  Eerder opbouwen, later afbouwen.
  (132,23 ex. btw)


BRANDING & DESIGN OPTIES:

 • ACHTER- EN ZIJPANELEN             250,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (206,62
   ex. btw)

 • AANGEPAST STARTSCHERM         25,- Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (20,67 ex. btw) 

 • ANIMATIES OP DE SPIEGEL          Ntb.

 • FOTOPRINT                                  Incl.
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo.
TOELICHTING OPTIES:
 

SOCIAL MEDIA STATION

Deel je foto's ter plekke via social media of e-mail. Direct nadat je je fotoprint hebt ontvangen is het mogelijk om het eindresultaat te delen met de wereld via Facebook, Twitter of Instagram. Of verstuur de foto via e-mail. 

Voor de zakelijke markt is het goed om te weten dat er op de achtergrond ook aan 'data capture' en 'analytics' wordt gedaan. Allerlei gegevens zoals ingevoerde mailadressen worden verzameld en kunnen achteraf worden aangeleverd. Een gouden kans om nog eens met een (potentiële) klant in contact te komen. Neem contact op voor de precieze mogelijkheden.

Photobooth huren - Social media paal.png

Photobooth huren - fotoreportage.png

FOTOREPORTAGE

Sfeerreportage van je feest of event door een professionele fotograaf. Deze schiet een prachtige sfeerimpressie van je feest of event. Achteraf ontvang je de mooiste beelden op hoge resolutie afgewerkt via WeTransfer. Omdat we dit kunnen combineren met het aanwezig zijn van één van onze booths kunnen we dit voordelig als een extra aanbieden.


BRANDING & DESIGN - FOTOPRINT

Bij de Selfie-spiegel werken we standaard met een liggende afdruk met daarop drie foto's. Hieronder hebben we enkele voorbeelden gezet om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. De lay-out verschilt met die van de Kiekjeskast en de Kiekjespaal omdat we bij de mirror werken met staande foto's in plaats van liggende. Je kunt ook kiezen voor een enkele foto op de print of twee identieke fotostrips met daarop drie foto's. Uiteraard is het mogelijk om de fotoprints te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of in het thema van jullie bruiloft of feest.


BRANDING & DESIGN - ACHTER- EN ZIJPANELEN

Van zichzelf is de mirror behuist in een zwarte case. Daarnaast hebben we onze standaard panelen die we meenemen op een event zoals op het plaatje hiernaast. Wil je de Selfie-spiegel helemaal laten aansluiten op het thema van je feest of je zakelijke uitingen, dan kan dat. De zijpanelen en het achterpaneel kunnen namelijk voorzien worden van jouw 'branding'. Als je ons een ontwerp aanlevert zorgen wij ervoor dat de stickers geprint en geplakt worden.

Helemaal te gek natuurlijk, als de mirror in het totaalplaatje van een feest of evenement past. Vooral zakelijk is het een ideaal visitekaartje!

Photobooth huren - Selfie-spiegel panelen.png

BRANDING & DESIGN - ANIMATIES OP DE SPIEGEL & AANGEPAST STARTSCHERM

Tijdens een event maken we met de spiegel gebruik van een workflow - de bediening van de spiegel in een aantal eenvoudige stappen - bestaande uit diverse animaties. Het is mogelijk om de animaties aan te passen of zelfs helemaal te wijzigen zodat er een unieke workflow ontstaat die helemaal aansluit op jouw feest, beurs of event. Neem contact met ons op voor de specifieke mogelijkheden en een offerte op maat.

Animaties wijzigen of compleet nieuw maken vergt nogal wat tijd en programmeerwerk. Zorg dus dat je op tijd bent met een aanvraag hiervoor (zelf aanleveren mag uiteraard ook). Makkelijker te realiseren is het aanpassen van het startscherm. het scherm waar elke sessie mee begint wordt dan gepersonaliseerd met een tekst, logo of zelfs een foto, waardoor het net even die unieke 'touch' krijgt. Hieronder staan enkele voorbeelden van startschermen die we eerder hebben verzorgd.  

1466689194142.png


"ONZE LADIES DAY WAS EEN SUCCES DANKZIJ DE SPIEGEL. VOOR HERHALING VATBAAR!"

JUDITH - X2O