Photobooth huren - Kiekjeskast.png

Ons vintage-look fotohokje is een ludieke en originele manier om spontane 'kiekjes' te maken op je feest of event. In een afgeschermde booth kun je alleen of met meerdere personen tegelijk foto's maken met allerlei gekke attributen zoals nepsnorren, brillen, lippen en maskers. 

De foto's worden direct afgedrukt op een fotostrip met je eigen ontwerp, dus je hebt meteen een leuk aandenken. Zet je de Kiekjeskast zakelijk in, dan geef je met je bedrijfslogo of commerciële boodschap een mooi visitekaartje af.

Daarnaast komen alle gemaakte beelden in een online gallery te staan dat alleen toegankelijk is met een wachtwoord (via Pass). Bovendien ontvang je alle beelden op een gepersonaliseerde dvd om thuis nog eens na te genieten.

Belangrijk om te weten
De Kiekjeskast bestaat uit vier losse elementen en is volledig handgemaakt van populierenhout. Hij is dus primair bedoeld om binnen te staan. Regen en de Kiekjeskast gaan niet samen. Een buitenopstelling is alleen in overleg mogelijk, mits overdekt en op een droge ondergrond.

Ook is het goed om stil te staan bij de afmetingen van de Kiekjeskast, zodat je zeker weet dat de plek groot genoeg is om hem te plaatsen. De benodigde ruimte is minimaal 230 x 200 x 130cm (bxhxd). Verder is er één stroompunt in de buurt nodig.

Plaatsing op een verdieping is alleen mogelijk indien er een lift aanwezig is (geen voedsellift). Trappen lopen is helaas geen optie in verband met de omvang. Als laatste is het een vereiste dat we redelijk voor de deur van de locatie kunnen komen om te laden en lossen. 

Licht ons vantevoren dus goed in, dat voorkomt nare verrassingen op de dag zelf. Heb je niet zoveel ruimte? Kies dan voor de Kiekjespaal, die is een stuk compacter maar biedt net zoveel lol.

Voor speciale wensen en beschikbaarheid, bel 035-623 4325.

kiekjeskast    545,-

(450,41 ex. btw)
 

3,5 UUR EN ALTIJD INCLUSIEF:

 • MATERIALEN
  Onbeperkt aantal fotoprints
     
  (1-2 per sessie)
  Keuze uit diverse fotoprint lay-outs
  Je eigen ontwerp op de fotoprint
  Koffer met props

 • TRANSPORT & BEGELEIDING
  Reiskosten - 75km totaal
     (daarna € 0,30 per km)
  Op- en afbouwen
  Technische begeleiding van
     begin tot eind

 • AANDENKEN
  Gepersonaliseerde DVD met
     alle foto's (zakelijk via WeTransfer)
  Online gallery met alle foto's


EXTRA OPTIES:

 • SOCIAL MEDIA STATION               100,-
  Ter plekke je foto's delen via
  social media. (82,64 ex. btw)

 • EXTRA UUR                                   80,-
  Langer dan 3,5 uur boeken?
  No problem. (66,12 ex. btw)

 • FOTOREPORTAGE                         225,-
  Sfeerreportage door professionele
  fotograaf. (185,95 ex. btw)

 • OP- AFBOUWEN 'UIT HET ZICHT'   160,-
  Eerder opbouwen, later afbouwen.
  (132,23 ex. btw)


BRANDING & DESIGN OPTIES:

 • BUITENKANT (POSTER IN LIJST)    30,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (24,80 ex. btw)

 • BINNENKANT (BACKDROP)            100,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (82,64 ex. btw)

 • FOTOPRINT                                   Incl.
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo.TOELICHTING OPTIES:
 

SOCIAL MEDIA STATION

Deel je foto's ter plekke via social media of e-mail. Direct nadat je je fotoprint hebt ontvangen is het mogelijk om het eindresultaat te delen met de wereld via Facebook, Twitter of Instagram. Of verstuur de foto via e-mail.

Voor de zakelijke markt is het goed om te weten dat er op de achtergrond ook aan 'data capture' en 'analytics' wordt gedaan. Allerlei gegevens zoals ingevoerde mailadressen worden verzameld en kunnen achteraf worden aangeleverd. Een gouden kans om nog eens met een (potentiële) klant in contact te komen. Neem contact op voor de precieze mogelijkheden.

Photobooth huren - Social media paal.png

FOTOREPORTAGE

Sfeerreportage van je feest of event door een professionele fotograaf. Deze schiet een prachtige sfeerimpressie van je feest of event. Achteraf ontvang je de mooiste beelden op hoge resolutie afgewerkt via WeTransfer. Omdat we dit kunnen combineren met het aanwezig zijn van één van onze booths kunnen we dit voordelig als een extra aanbieden.


BRANDING & DESIGN - FOTOPRINT

Wat de afdrukken betreft is er veel mogelijk. Allereerst heb je de keuze uit diverse soorten lay-outs. Hieronder staan de vier belangrijkste, waarbij nummer 3 (de ouderwetse fotostrip) de absolute topper is. Zodra je hebt gekozen voor een template, kun je het design van de afdruk personaliseren. Wat moet er op komen te staan: is er een logo, een specifieke kleur, misschien een bepaald thema? Er is van alles mogelijk. Voordat we het definitieve ontwerp meenemen, ontvang je altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Photobooth huren - fotoprint layouts.png

BRANDING & DESIGN - BUITENKANT (POSTER IN LIJST)

Standaard hangt onze eigen poster ingelijst aan de buitenkant van de Kiekjeskast. Hierop is ruimte voor de naam van je bedrijf of de namen van het bruispaar met daaronder de datum van het feest of event.

Wil je net iets meer? Het is het mogelijk om de poster compleet naar eigen wens vorm te geven. In het thema van de bruiloft bijvoorbeeld of in de juiste huisstijlkleuren en met het logo van de zaak erop. In overleg kunnen we samen tot een mooi resultaat komen.

Wij zorgen dat de poster wordt geprint (op mat papier, formaat 30x45cm) en in onze houten lijst op de kast komt te hangen. Na afloop mag je de print houden als aandenken.

1466689194142.png

BRANDING & DESIGN - BINNENKANT (BACKDROP)

Je hebt standaard de keuze uit vier verschillende achtergronden. Kies er één en wij zorgen dat ie in de Kiekjeskast hangt. Heb je zelf een nog leuker idee? Voor een kleine meerprijs personaliseer je hem met je eigen ontwerp en/of logo. Als jij het ontwerp aanlevert zorgen wij dat ie netjes geprint in de photo booth komt te hangen.

Houten planken

Houten planken

Chesterfield

Chesterfield

Wit

Wit

Bloemen

Bloemen"DE GASTEN HEBBEN ENORM VEEL LOL GEHAD
BEDANKT VOOR JULLIE GOEDE SERVICE"

VANESSA - BUSSUM