veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de 10 meest
gestelde vragen over onze fotohokjes.

 

1. Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja. Afhankelijk van de gekozen booth kunnen we overal komen, the sky is the limit. Vooral in België zijn we populair. Het kostenplaatje wat betreft de extra reistijd en kilometers spreken we vantevoren goed met je door zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.


2. Zijn het aantal te maken prints onbeperkt?

Ja. In tegenstelling tot andere aanbieders zitten er bij ons geen limieten aan het aantal te maken foto's per event. Onze printer blijft net zo lang draaien als het event duurt. Je kunt dus zo vaak als je wilt op de foto. Say cheese!


3. Is er altijd iemand van jullie aanwezig?

Ja. Gedurende de op- en afbouw en de gehele draaitijd is er altijd iemand aanwezig met verstand van zaken. Voor technische ondersteuning als het nodig is en om de gasten wegwijs te maken met de door jou gehuurde photobooth. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar en bent verzekerd van een onvergetelijke attractie op je bruiloft, bedrijfsfeest of zakelijke evenement.


4. Werken jullie ook na middernacht?

Ja. Alleen leert onze inmiddels ruime ervaring wel dat de leukste foto's aan het begin van de avond gemaakt worden. Daarom adviseren we je bij het kiezen van een tijdsbestek altijd om onze booths te laten draaien tot maximaal 1 uur 's nachts. Rekening houdend met een basis-huurtijd van 3½ uur.


5. Gaat het op- en afbouwen ten kosten van de draaitijden?

Nee. Het op- en afbouwen gebeurt altijd buiten de basis draaitijd om van 3½ uur. We zorgen dat we ruim van te voren aanwezig zijn om op te bouwen zodat we op tijd kunnen starten. Je gasten hebben dus altijd 3½ uur volledige beschikbaarheid tot onze photobooth. Lukt dit onverhoopt een keer niet door bijvoorbeeld een file, dan draaien we de verloren tijd altijd door. Gegarandeerd.


6. Kan ik ook langer of korter huren dan 3½ uur?

Ja. Voor periodes langer dan 3½ uur geldt een uurprijs van € 80,- per uur extra. Voor een kortere draaitijd verwijzen we jullie graag door naar onze Budget-kiek. Die kun je voor 2 uur boeken. Voor grote events die een hele dag of soms wel meerdere dagen duren (denk aan zakelijke events of beurzen) is het het slimst om even contact met ons op te nemen. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden en kunnen we daar een mooie prijs op maat voor maken.


7. Hoeveel foto's komen er per uur uit de printer?

Dat is helemaal afhankelijk van het gekozen apparaat en de duur van één sessie voor het apparaat zelf. We gebruiken daarnaast ook nog meerdere type printers en diverse soorten foto lay-outs. Maar om een gemiddelde te nemen: De Kiekjeskast kan in een uur ongeveer 75 sessies aan c.q. foto's printen (dat zijn 150 fotoprints).


8. Hoe bereken ik zelf nou precies de extra vervoerskosten?

Hier is nog wel eens een misverstand over. Op de Budget-kiek na zijn al onze photobooths inclusief een reisafstand van 75 kilometer vice versa, gerekend vanaf onze studio in Blaricum (1261 WZ). Voor elke kilometer meer rekenen we € 0,30. Stel dat je feest in Partycentrum Las Vegas te Zaandam is (1501 NJ) dan betaal je aan extra vervoerskosten: 100km -/- 75km = 25km à € 0,30,- = € 7,50.


9. De print is een leuk aandenken voor de gast, maar krijgen wij als klant zelf de beelden ook nog te zien?

Uiteraard! De klant is koning. We zorgen daags na het event altijd voor digitale aanlevering van alle gemaakte beelden (zowel de prints als de losse foto's). Jij krijgt altijd alle gemaakte foto's via WeTransfer, USB-stick, DVD of online gallery zodat je thuis of op de zaak lekker kan nagenieten van een geslaagd evenement.


10. Leveren jullie altijd props in het thema van ons feest?

Helaas moeten we hier nee op antwoorden. Wij hebben zelf een verzameling van 'standaard' props bestaande uit hoedjes, brillen, snorren en dergelijke. Maar er is tegenwoordig een enorme diversiteit aan thema's dat we helaas niet in alle behoeftes kunnen voorzien. Uiteraard willen we best mee zoeken en/of denken als het om bijzondere props gaat maar we adviseren je ook om zelf te googlen of op pad te gaan. Met kerst hebben we overigens wel passende feestelijke props in het assortiment.


Geen antwoord gekregen op je vraag? 
Bel 035-623 4325 of mail ons.


Je kunt ons (onder andere) kennen van de feesten en events van: