Photobooth huren - Instakiek.png

Zoek je een ludieke, interactieve attractie voor je bruiloft, personeelsfeest of beurs? Met de InstaKiek heeft iedere gast een photo booth in z'n zak! Maak foto's met je eigen smartphone, deel ze via Instagram of Twitter en je ontvangt ter plekke je unieke afdruk in Polaroid formaat.

Optimaal bereik
De InstaKiek is een Instagram (Twitter) printing station. Gasten en/of bezoekers maken tijdens het feest of event foto's met hun eigen telefoon. Vervolgens delen ze deze foto's op Instagram of Twitter met een unieke hashtag. De InstaKiek download deze beelden en zet ze in een slideshow. Tegelijkertijd rolt er een hoogwaardige fotoprint uit de kast. Voor optimaal bereik of gewoon omdat het leuk is om te delen, is directe upload naar een Facebookpagina ook mogelijk. Achteraf ontvang je in ieder geval alle gemaakte beelden op een usb-stick.

Je kan kiezen uit twee soorten afdrukken. Beide varianten zijn uiteraard naar wens te personaliseren met bedrijfslogo, tekst, kleur, thema en dergelijke. Wil je meer dan een of twee afdrukken? Geen probleem, de InstKiek kan ter plekke reprints verzorgen via het touchscreen.

Om de InstKiek optimaal te laten werken, zijn twee zaken vereist: een stroompunt in de buurt en stabiel internet. Om dit laatste te waarborgen, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons netwerk via een MiFi-router. Stekker erin, foto's maken en delen maar! 

Voor speciale wensen en beschikbaarheid, bel 035-623 4325.

instakiek       395,-

(326,45 ex. btw)
 

3,5 UUR EN ALTIJD INCLUSIEF:

 • MATERIALEN
  Onbeperkt aantal fotoprints
     
  (1 per sessie en reprints)
  Keuze uit 2 fotoprint lay-outs
  Je eigen ontwerp op de fotoprint

 • TRANSPORT & BEGELEIDING
  Reiskosten - 75km totaal
     (daarna € 0,30 per km)
  Op- en afbouwen
  Technische begeleiding van
     begin tot eind

 • AANDENKEN
  USB-stick met alle foto's
     (zakelijk via
  WeTransfer)


EXTRA OPTIES:

 • EXTRA UUR                                    80,-
  Langer dan 3,5 uur boeken?
  No problem (66,12 ex. btw).

 • FOTOREPORTAGE                         225,-
  Sfeerreportage door professionele
  fotograaf. (185,95 ex. btw)

 • OP- AFBOUWEN 'UIT HET ZICHT'   160,-
  Eerder opbouwen, later afbouwen.
  (132,23 ex. btw)


BRANDING & DESIGN OPTIES:

 • ROLBANNER                                 100,-Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (82,64 ex. btw)

 • BEELDSCHERM                              25,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. (20,66 ex. btw)

 • FOTOPRINT                                   Incl.
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo.TOELICHTING OPTIES:
 

FOTOREPORTAGE

Sfeerreportage van je feest of event door een professionele fotograaf. Deze schiet een prachtige sfeerimpressie van je feest of event. Achteraf ontvang je de mooiste beelden op hoge resolutie afgewerkt via WeTransfer. Omdat we dit kunnen combineren met het aanwezig zijn van één van onze booths kunnen we dit voordelig als een extra aanbieden.

Photobooth huren - fotoreportage.png

Photobooth huren - fotoprint dubbel.png

BRANDING & DESIGN - FOTOPRINT

Ook bij de InstaKiek kun je kiezen voor een persoonlijke look & feel van de fotoprint. Qua afdruk heb je de keuze uit twee kleine printjes van 7,5x10cm die op 1 afdruk worden geprint en die je zelf moet losknippen (zie hiernaast). Of ga voor het klassieke en populaire 'polaroid' formaat van 10x15cm. In beide gevallen kun je uiteraard kiezen voor je eigen thema of ontwerp. Hieronder ter inspiratie enkele voorbeelden. 


BRANDING & DESIGN - ROLBANNER

Vind je het personaliseren van een afdruk niet voldoende dan hebben we nog de mogelijkheid om een zogenaamde 'rolbanner' te laten maken. Een compact losstaand presentatiesysteem waarbij de afbeelding opgerold in een cassette zit. Eenmaal opgezet is de afmeting 85x200cm (bxh). een ideaal medium voor uw zakelijke boodschap op beurs of evenement.  

Standaard hebben wij onze eigen rolbanner mee zoals hiernaast staat afgebeeld, met daarop joeuw unieke hashtag en uitleg van de Instakiek zelf. Maar we bieden ook de optie om hem helemaal te personaliseren met je eigen ontwerp. Bijvoorbeeld in de huisstijl van het bedrijf of in het thema van je bruiloft. In overleg maken we een ontwerp en regelen we de productie. Alles is mogelijk en je hebt er geen omkijken naar.

Photobooth huren - Rolbanner.png

BRANDING & DESIGN - BEELDSCHERM

Het basisscherm van de Instakiek dat de gemaakte foto's in een slideshow toont, is zwart/groen zoals je hiernaast ziet. Wil je liever iets anders, dat kan. Heb je een bepaald thema, specifieke bedrijfskleur of logo dat je liever ziet, dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Hieronder enkele voorbeelden.

1466689194142.png


"NOU, HET WAS EEN SUCCES HOOR! IEDEREEN
WAS ER WEG VAN. BEDANKT VOOR ALLES!"

ZELIHA - SCHIEDAM