Het is het kleine broertje van onze Kiekjeskast. Minder groot en robuust, dus ideaal als de ruimte beperkt is.

Hij werkt volledig volgens hetzelfde principe: Pak je vrienden, familieleden en/of collega's, zoek een maffe prop uit, druk op start en maak jullie foto's. De afdruk komt direct uit de printer rollen die op een aparte tafel staat opgesteld. Daarnaast komen alle gemaakte beelden in een online gallery te staan dat alleen toegankelijk is met een wachtwoord (via Pass). Bovendien ontvang je alle beelden op een gepersonaliseerde DVD (zakelijk via WeTransfer).

Een ander voordeel - naast het feit dat je veel minder ruimte nodig hebt - is dat je met een stuk meer mensen tegelijk op de foto kunt. En hij is natuurlijk ook nog eens voordeliger, wat wil een mens nog meer.

Kies je eigen achtergrond
De Kiekjespaal maakt normaal gesproken de foto's tegen een bestaande achtergrond op de locatie. Dit kan van alles zijn: een schilderij, een witte muur of gewoon in het luchtledige. Wil je de boel wat meer opleuken, dan bieden we als extra optie één van onze eigen achtergronden aan. Deze 'backdrops' zijn 225 x 225cm en wordt d.m.v. twee statieven op een geschikte plek gehangen. 

Wil je een backdrop met je eigen afbeelding, logo of (commerciële) boodschap? Kies dan voor onze 'greenscreen' oplossing of lever je eigen ontwerp aan, dan printen wij deze voor je uit.

Voor speciale wensen en beschikbaarheid, bel 035-623 4325.

kiekjespaal    445,-

(367,77 ex. btw)
 

3,5 UUR EN ALTIJD INCLUSIEF:

 • MATERIALEN
  Onbeperkt aantal fotoprints
     
  (1-2 per sessie)
  Keuze uit diverse fotoprint lay-outs
  Je eigen ontwerp op de fotoprint
  Koffer met props

 • TRANSPORT & BEGELEIDING
  Reiskosten - 75km totaal
     (daarna € 0,30 per km)
  Op- en afbouwen
  Technische begeleiding van
     begin tot eind

 • AANDENKEN
  Gepersonaliseerde DVD met
     alle foto's (zakelijk via WeTransfer)
  Online gallery met alle foto's


EXTRA OPTIES:

 • SOCIAL MEDIA STATION               100,-
  Ter plekke je foto's delen via
  social media. (82,64 ex. btw)

 • EXTRA UUR                                   80,-
  Langer dan 3,5 uur boeken?
  No problem. (66,12 ex. btw)

 • FOTOREPORTAGE                         225,-
  Sfeerreportage door professionele
  fotograaf. (185,95 ex. btw)

 • OP- AFBOUWEN 'UIT HET ZICHT'   160,-
  Eerder opbouwen, later afbouwen.
  (132,23 ex. btw)


BRANDING & DESIGN OPTIES:

 • ACHTERGROND (BACKDROP)        135,-
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo. 
  (111,57 ex. btw)

 • FOTOPRINT                                   Incl.
  Personaliseren met eigen
  ontwerp/logo.TOELICHTING OPTIES:
 

SOCIAL MEDIA STATION

Deel je foto's ter plekke via social media of e-mail. Direct nadat je je fotoprint hebt ontvangen is het mogelijk om het eindresultaat te delen met de wereld via Facebook, Twitter of Instagram. Of verstuur de foto via e-mail. 

Voor de zakelijke markt is het goed om te weten dat er op de achtergrond ook aan 'data capture' en 'analytics' wordt gedaan. Allerlei gegevens zoals ingevoerde mailadressen worden verzameld en kunnen achteraf worden aangeleverd. Een gouden kans om nog eens met een (potentiële) klant in contact te komen. Neem contact op voor de precieze mogelijkheden.

Photobooth huren - Social media paal.png

FOTOREPORTAGE

Sfeerreportage van je feest of event door een professionele fotograaf. Deze schiet een prachtige sfeerimpressie van je feest of event. Achteraf ontvang je de mooiste beelden op hoge resolutie afgewerkt via WeTransfer. Omdat we dit kunnen combineren met het aanwezig zijn van één van onze booths kunnen we dit voordelig als een extra aanbieden.

Stapel foto's.png

BRANDING & DESIGN - FOTOPRINT

Wat de afdrukken betreft is er veel mogelijk. Allereerst heb je de keuze uit diverse soorten lay-outs. Hieronder staan de vier belangrijkste, waarbij nummer 3 (de ouderwetse fotostrip) de absolute topper is. Zodra je hebt gekozen voor een template, kun je het design van de afdruk personaliseren. Wat moet er op komen te staan: is er een logo, een specifieke kleur, misschien een bepaald thema? Er is van alles mogelijk. Voordat we het definitieve ontwerp meenemen, ontvang je altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Photobooth huren - fotoprint opties.png

BRANDING & DESIGN - ACHTERGROND (BACKDROP)

In principe gebruiken we geen vaste backdrop bij de Kiekjespaal. We zoeken op locatie naar een plek met de meest 'neutrale' achtergrond om de paal neer te zetten. Maar het is uiteraard mogelijk om een gepersonaliseerde backdrop te leveren. Hieronder staan enkele voorbeelden. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden."EEN ZEER GESLAAGD FEESTJE MET VEEL
POSITIEVE REACTIES OP DE KIEKJESPAAL"

KARIN - INTERGAMMA